iPhone 7'nin Kutu Etiketi Sızdı, Önemli Özellikleri Göründü!

0
0
0
0
0
Merakla beklenen iPhone 7'nin kutusu üzerinde yer alan ve cihazın özelliklerini gösteren etiket internet ortamına düştü.

iPhone 7 için geri sayım devam ederken yeni cihazın kutusuna ait olduğu iddia edilen bir fotoğraf internette paylaşıldı. Kutu üzerindeki özellikleri gösteren etiketin görüldüğü fotoğrafta daha önce iddia edilen bazı yenilikler doğrulanıyor.

Görselde ilk dikkat çeken detay cihazın 256 GB’lık sürümü olması. Böylece 32 GB, 128 GB ve 256 GB seçenekleri doğrulanmış oluyor. Diğer önemli nokta ise kulaklık detayı ile ilgili. Uzun süredir gündeme gelen iddialar Apple’ın iPhone 7’de 3.5 inç stereo girişe yer vermeyeceği yönündeydi. Bu iddianın doğrulandığını ise kutu içeriğinde Earpods Lightning yer almasından anlıyoruz. Çünkü önceki iddialar stereo yerine Ligtning bağlantısına sahip Earpods’ların iPhone 7 ile birlikte sunulacağı yönündeydi. 

Tabii ki tüm bu iddiaların gerçek olması ortaya çıkan fotoğrafın doğruluğuna bağlı. Bugüne kadar birçok sahte sızıntı olduğu için bu fotoğrafın doğru olup olmadığını kestirmek güç.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0