iPhone 7, Orijinal Kutusuyla Birlikte Göründü!

Çin merkezli mikro blog sitesi Weibo’da iPhone 7’nin kutusuyla birlikte göründüğü bir fotoğraf paylaşıldı.

Artık tanıtılmasına 1.5 günden daha kısa bir zaman kalmışken iPhone 7 ile ilgili haberler de gelmeye devam ediyor. Çinli mikro blog sitesi Weibo’da, orijinal kutusuyla birlikte iPhone 7’ye ait olduğu iddia edilen birkaç fotoğraf paylaşıldı.

Öncelikle bu fotoğrafın kusursuz bir sahtekarlık örneği olabileceğini unutmamak lazım. Zira fotoğraflar Çin’den geliyor ve bu ülkenin hangi alanda meşhur olduğunu hepimiz biliyoruz. Kutunun sahte olma ihtimalini ortaya çıkaran detaylardan bir tanesi, kutunun üzerinde yazan iPhone yazısının alışılmadık bir yazı tipinde olması. Kutunun içine baktığımızda ise şarj ve USB kablolarının bulunduğu bölmeler görülüyor. Buradan bir çıkarımda bulunmak güç, sonuçta bu bölmeler kutunun içerisinde bir şekilde olmak zorunda.

Son olarak bu kutunun Çin merkezli bir klon üreticisi tarafından yapılmış olma ihtimalini göz önünde bulundurmak gerektiğini düşünüyorum ama yinede Çin'den bahsettiğimizi unutmayalım, ne olacacağı hiç belli olmaz. Yarın akşam saat 20.00’da yapılacak iPhone 7 lansmanı ile tüm bu soru işaretlerinden kurtulacağız.

 

Kaynak : http://www.nowhereelse.fr/iphone-7-photos-emballage-115187/
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0