iPhone 7 Plus’ın Kaç GB RAM’e Sahip Olduğunu Artık Biliyoruz

1
0
0
0
0
iPhone 7 Plus’ın Geekbench’te ortaya çıkan kriter sonuçları, cihazın kaç GB RAM’le geleceğini öğrenmemizi sağladı.

iPhone 7 Plus’la ilgili daha önce yapılan spekülasyonlar, telefonun 3 GB RAM’le geleceği yönündeydi. Ortaya çıkan Geekbench test sonuçları, iPhone 7 Plus’ın gerçekten de 3 GB RAM’le geleceğini gösteriyor. Ayrıca ilginç bir şekilde iPhone 7 Plus’ta 4 çekirdekli A10 işlemci bulunmasına rağmen Benchmark testinde 2 çekirdeğin olduğu görülüyor.

A10 işlemciden biraz bahsedecek olursak 4 çekirdekli bu işlemci, iki çekirdekli A9 işlemciden %40 daha hızlı ve bataryanın %20 daha uzun ömürlü olmasını sağlıyor. Bunun yanı sıra açıklanan Geekbench sonuçları, A10’un, gücünü A9X işlemciden alan 12.9 inçlik iPad Pro’dan çok daha hızlı olduğunu gösteriyor. Aşağıdaki tekli ve çoklu çekirdek sonuçlarına baktığımızda bunu net bir şekilde görebiliyoruz.

Son olarak haberimizde ağırlıklı olarak iPhone 7 Plus’tan bahsetmiş olsak da aynı işlemciye sahip olan iPhone 7’nin de benzer bir performans göstereceğini umuyoruz. iPhone 7'yi ön siparişle satın almak isteyenler, Teknostore'un ilgili sayfasını ziyaret edebilirler.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0