Yayınlanan Geekbench Testine Göre iPhone 7 Plus, Performansıyla Tüm Telefonları Tokatlayacak!

0
0
0
0
0
Apple'ın yeni telefonu iPhone 7 Plus'ın Geekbench'te performansını ortaya koydu.

Yaklaşık birkaç gün sonra resmi olarak Apple tarafından tanıtılacak olan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Artık paylaşılan sızıntılarla hakkında birçok detayı öğrendiğimiz cihazların resmileşmesine kısa süre kala iPhone 7 Plus, cihazın işlemci performansını gösteren Geekbech testinde görüldü.

 

Bugüne kadar teknik özellik konusunda diğer üreticilerden geri kaldığı iddialarına rağmen Apple, iPhone 7 Plus'ta yüksek performanslı Apple A10 işlemcisine ve 3GB RAM'e yer vererek hem kullanıcı deneyimi hem de teknik performans anlamında kullanıcılara iyi bir cihaz deneyimi vaat ediyor.

iPhone 7 Plus'ın Geekbench'te aldığı skora bakacak olursak cihaz tekli çekirdekte 3379, çoklu çekirdekte ise 5495 puan alıyor. Böylelikle Samsung'un Note 7'sini de Geekbench testinde geride bırakmayı başaran iPhone 7 Plus'ın bu yüksek performansının arkasındaki en büyük sebep ise elbette donanımdan ziyade kararlı ve sade işletim sistemi iOS ile çalışıyor olması.

7 Eylül 2016'da düzenlenecek olan Apple etkinliğiyle resmi olarak detaylarını öğreneceğimiz iPhone 7 ve iPhone 7 Plus, bakalım kullanıcıların beklentisini karşılayabilecek mi?

Kaynak : http://www.phonearena.com/news/iPhone-7-Plus-hits-Geekbench-Apple-A10-looks-beastly_id84978
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0