iPhone 7 ve 7 Plus’ın Ön Siparişle Satışa Çıkarılacağı Tarih Belli Oldu!

0
0
0
0
0
iPhone 7 ve 7 Plus’ın Ön Siparişle Satışa Çıkarılacağı Tarih Belli Oldu!
Evan Blass, yeni iPhone’ların ön siparişle satışa çıkarılacağı tarihi açıkladı.

Evan Blass, daha önce iPhone 7 ve 7 Plus’ın 12 Eylül tarihinde satışa çıkarılacağını söylemiş, kısa bir süre sonra da 16 Eylül tarihine işaret etmişti. Bunların hepsi birer tahminden ibaretti, zaten Blass de net bir dil kullanmamıştı. Yayınlanan son raporları takip eden Twitter fenomeni, yeni iPhone’ların 9 Eylül tarihinden ön siparişle satışa sunulacağını bildirdi. Bu da demek oluyor ki lansman tarihi, yüksek ihtimalle PhoneArena’nın tahminleri doğrultusunda gerçekleşecek. 5 Eylül İş Bayramı olduğu için 6, en geç 7 Eylül’de duyurunun gerçekleşeceği söyleniyor.

Blass, Android telefonların resmi tanıtımlarından önce ayrıntıları ve görüntüleri sızdıran bir kimse olarak bilinir. Fakat yeni iPhone’lar için de birkaç bilgi edinen Blass, cihazların kod adlarının Sonora ve Dos Palos olacağını belirtti.

Bu yıl ki iPhone’da kulaklık girişinin olmaması dışında köklü bir tasarım değişi beklenmiyor fakat 2017 senesi iPhone’un 10. yıl dönümü olacağı için bazı önemli yeniliklerin olacağından bahsediliyor. 4.7 inçlik iPhone 7’de gelişmiş bir kamera ve optik görüntü sabitleme özelliği olması bekleniyorken 5.5 inçlik iPhone 7 Plus’ta çift lensli kamera ve 3 GB RAM’in olabileceği belirtiliyor.

Diğer ciddi söylentiler ise ise her iki iPhone modelinde TMSC yapımı ultra hızlı A10 işlemcinin olacağı, anten çizgilerin yerinin değişeceği, minimum depolama alanının 32 GB olacağı ve geliştirilmiş LTE ve Wi-Fi bağlantı seçeneklerinin olacağı yönünde.
 

Kaynak : www.macrumors.com/2016/07/28/iphone-7-7-plus-pre-orders-maybe-sept-9
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0