iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Daha Tanıtılmadan Apple'ın Sitesinde Listelendi

0
0
0
0
0
Yarın tanıtılacak olan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus, daha tanıtılmadan Apple'ın resmi sitesinde listelendi.

Aylardır hakkında birçok sızıntı gelen ve artık neredeyse tüm detaylarını öğrendiğimiz Apple iPhone 7'nin tanıtılmasına bir gün kala ilginç bir şekilde Apple, daha öncediği yapmadığı bir şeyi yaparak Apple'ın resmi sitesinde iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ı listeledi.

Apple'ın aksesuarlar kategorisinde cihazlar bölümünde listelenen iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinin adı da böylelikle doğrulandı ve hem iPhone 7 Pro hem de iPhone 6 SE modellerinin de tanıtılacağına dair dedikoduların asılsız olduğu ortaya çıktı. Ancak şu an için Apple'ın resmi sitesinde fiyata ya da özelliklere dair hiçbir bilgi yok. Ayrıca Apple, hemen olayı fark ederek cihazların isimlerini sitesinden şu an kaldırmış durumda.

Resmi olarak basın toplantısı yarın düzenlenecek olan Apple iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modelleri, Türkiye saati ile akşam saat 20:00'da tanıtılacak. Ayrıca biz de Webtekno olarak yarın akşam iPhone 7 lansmanının canlı yayınını yapacağımızı da duyurmuş olalım. Yarın akşam Webtekno YouTube kanalında görüşmek üzere. :)

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0