iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ın Tanıtım Tarihi Belli Oldu

0
0
0
0
0
Apple’ın yeni akıllı telefonları iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ın lansman tarihi belli oldu.

2016 yılında şu ana kadar üst segmentte Güney Koreli üretici Samsung lider gibi görünse de, Apple hala yeni üst seviye akıllı telefonlarını tüketicilere sunmuş değil. Günümüzde marka algısı en yüksek olan teknoloji şirketi Apple, iPhone 7 ailesiyle bu yıl da üst segmentin lideri olmayı hedefliyor.

Bugüne kadar neredeyse her detayını gördüğümüz hatta sızıntılara göre tasarımsal maketleri bile üretilip sık sık gündeme getirilen iPhone 7 ailesiyle ilgili sızıntılar cihazın tanıtılmasına kısa süre kala da gelmeye devam ediyor.

Twitter’da paylaştığı sızıntılarla ünlü Evan Blass’ın söylediğine göre çok konuşulan iPhone 7 Pro modeli gelmeyecek ve iPhone 7 ile iPhone 7 Plus modelleri 16 Eylül’de düzenlenecek basın toplantısıyla duyurulacak.

iPhone 7 ile gelecek yenilikler neler?

Apple’ın yeni iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ta 3.5mm’lik kulaklık girişi olmayacak, Plus modelinde çift kameraya yer verilecek ve fiziksel Home butonunun yerini basma hissiyatı olmayan 3D Touch destekli yeni Home butonu alacak.

Ancak bu yenilikler sadece sızıntılardan ibaret, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ın tüm yeniliklerini Eylül ayı içerisinde düzenlenecek olan basın toplantısında göreceğiz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0