iPhone 7'ye Güç Verecek Apple'ın Yeni İşlemcisi A10 Ortaya Çıktı!

0
0
0
0
0
Yeni iPhone tanıtımına sayılı günler kala yeni cihazda yer alması beklenen A10 işlemci ortaya çıktı. Apple'ın A10 çiplerini yakından gösteren fotoğraflar paylaşıldı.

Apple’ın yeni telefonu iPhone 7’nin tanıtımına artık haftalar kaldı. Yeni cihaza dair detaylar her geçen gün biraz daha ortaya çıkarken, gelecek telefonun anakartı da geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. 

iPhone 7’ye dair en merak edilen noktalardan birisi de cihazın işlemcisine yönelik. Yeni cihazda Apple’ın en güncel işlemcisi A10’un kullanılacağı artık kesin gibi. A10 işlemcinin saat hızının öncülü A9’dan biraz daha hızlı olması bekleniyor. A10’un asıl farkı ise grafik işlem gücünde ve bellekte ortaya çıkacak.

Henüz işlemcinin performansı hakkında detaylı bilgi sahibi olmasak da, fotoğrafları internete sızmış durumda. Apple Insider sitesinin paylaştığı Çin kaynaklı görsellerde Apple’ın yeni A10 işlemcisi açıkça görünüyor. Bu fotoğrafların gerçek olması durumunda Eylül ayında tanıtılacak iPhone modellerinde A10 işlemcinin yer almasına kesin gözüyle bakabiliriz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0