iPhone 7'ye Kulaklık Girişi Sağlayan Kılıf: Fuze

1
0
0
0
0
iPhone 7'de kulaklık girişi bulunmaması artık çok da büyük bir problem değil.

Apple, bu yıl tanıttığı yeni iPhone'larda oldukça cesur bir karar alarak 3.5mm kulaklık girişlerini kaldırmış ve kulaklık için Bluetooth bağlantısı ya da Lightning port seçeneğini sunmuştu.

Tabi Apple'ın bu yeniliğini beğenenler olduğu gibi beğenmeyenler ve sert bir dille eleştirenlerin sayısı da oldukça fazla. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz bilemiyoruz ancak eğer bir iPhone 7 alma niyetinde iseniz ve kulaklık girişinin olmaması sizin için büyük bir sorunsa buna oldukça basit bir çözüm var; Fuze.

Bir Indiegogo projesi olarak karşımıza çıkan Fuze kılıfları, iPhone 7'lerde 3.5mm kulaklık girişini tekrar kullanmanızı sağlamakta. Üstelik aynı anda telefonunuzu da şarj edebilmektesiniz.

Bunların yanı sıra Fuze iPhone 7'ye harici batarya desteği de sunmakta. Yani Fuze için hem iPhone 7'nizi şarj eden hem de size tekrar kulaklık girişini sağlayan bir kılıf diyebiliriz.

Şu an için Indiegogo'da gerekli fonu toplama aşamasında olan Fuze'ün fiyatı erken ön sipariş için 49 dolar. Sonrasında fiyat 59 dolara, gerekli hedefe ulaşmasının ardından da 69 dolara satılacak.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0