iPhone 7’yi Yeni MacBook Pro’ya Dönüştürücü Satın Almadan Bağlayamazsınız!

2
0
0
0
0
Apple’ın son telefonu iPhone 7, son bilgisayarı MacBook Pro’ya ekstradan bir dönüştürücü almadan bağlamanız imkansız!

Apple’ın hali hazırda ürünlerinin pahalı olması eleştirilirken, dönüştürücü ve çeşitli aparatları ise oldukça pahalı fiyatlara satılmakta. Ancak son dönemde bir USB Type-C aşkına kapılan Apple’ın yeni ürünlerini almak isteyen tutkunları ceremesini çekecek gibi.

Çünkü eğer bir iPhone 7, iPhone 7 Plus ya da daha eski bir iPhone sahibi olup planlarınızda yeni MacBook Pro almak varsa ödeyeceğiniz miktara kafadan en az 79TL daha eklemeniz gerekecek. Çünkü 4 adet USB Type-C bağlantılı Thunderbolt 3 portlarına sahip olan MacBook Pro’da iPhone’unuzu bilgisayarınıza bağlamanız için ekstra bir kablo ya da dönüştürücü satın almanız gerekiyor.

Bunu ya buradaki USB Type-A bağlantısını Type-C’ye dönüştüren kabloyu 79TL’ye, ya da direkt olarak bir ucu Lightning, diğer ucu Type-C olan kabloyu da 99TL’ye buradan satın almanız gerekecek.

Apple’ın iPhone kullanıcıları için MacBook kutusundan herhangi bir dönüştürücü koymaması yine o en çok eleştirlien paragözlüğü sebebiyle olduğu belirtiliyor. Ayrıca eğer iPhone 7 ya da iPhone 7 Plus sahibi iseniz ve tek kulaklığınız kutudan çıkan lightning portlu kulaklık ise geçmiş olsun. Çünkü o kulaklığı hiçbir şekilde MacBook Pro’da kullanamayacaksınız

2
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
0
0
0
0