iPhone 7S'in Tasarımıyla İlgili Ünlü Analistten Önemli Bilgiler

0
0
0
0
0
iPhone 7S'in Tasarımıyla İlgili Ünlü Analistten Önemli Bilgiler
Apple'ın ünlü analistlerinden Ming-Chi Kuo, şirketin önümüzdeki yıl duyuracağı iPhone modelinin tasarımı ve kullanılacağı materyalleriyle ilgili önemli iddialarda bulundu.

Apple’ın ünlü analistlerinden Ming-Chi Kuo, Apple’ın 2017 yılında duyuracağı modeliyle ilgili bazı önemli açıklamalarda bulundu. Cihazın bu zamana kadar dillendirildiği gibi tümüyle cam kaplama ile gelmeyeceğini belirten Ming-Chi Kuo, kasanın paslanmaz çelikten oluşacağını fakat ön ve arka kısmında özel cam kaplamanın da bulunacağını belirtti. Özel olarak üretilmesi beklenen bu modelin Apple Watch’ta olduğu gibi depolama kapasitelerine göre sunulacak.

Kuo, hem 4.7 inç hem de 5.5 inçlik iPhone 7s’lerin ön ve arkasında cam kaplama olacağına kesin gözüyle bakıyor. Bunu dayandırdığı sebep ise Apple’ın resmi sitesinde de belirttiği gibi simsiyah iPhone 7 modellerinin kolay çizilmesinin önüne cam kaplama ile geçmek istemesi. 

Bunun dışında iPhone 7s’lerin ekranlarının hem kavisli hem de  AMOLED olacağı, Touch ID’nin de ekrana entegre edileceği söyleniyor. 

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0