iPhone 8, Çook Farklı Bir Tasarıma Sahip Olabilir!

0
0
0
0
0
iPhone 7’nin tanıtılmasına az bir zaman kalmış olmasına rağmen önümüzdeki yıl duyurulacak iPhone 8 hakkında bazı yeni bilgiler gelmeye başladı.

Apple eğer büyük bir sürpriz yapmazsa yeni iPhone modellerini bu Eylül ayında lanse edecek. Gizmochina’nın edindiği bilgilere göre iPhone 7 ve 8’in ekranı alışılagelen LCD yerine Apple’ın en büyük rakibi Samsung tarafından üretilen OLED ekranlarla birlikte gelecek. Tasarımcı Tobias Buettner ise paylaştığı konsept çalışmasıyla, 2017’de tanıtılacak iPhone 8’in OLED ekranıyla neye benzeyeceğini şimdiden gösteriyor. 

Konsept iPhone 8’de Home tuşu, cihazla entegre edilmiş bir şekilde geliyor. Arkası cam ya da metal kaplama olan iPhone 8, üst ve alt kenarları hariç iPhone 4’e benzer bir tasarımı andırıyor.

Arka kısmında ise çift kamera kurulumunun olduğu görülüyor. Diğer çift kameralı telefonlarla karşılaştırıldığında göze çok daha hoş göründüğünü söyleyebilirim. Ayrıca ulaşılması zor kapasitif tuşların daha rahat kullanımı için bu tuşlar, cihazın yan tarafında konumlandırılmış. 

Önümüzdeki yıl, iPhone’un 10. yıl dönümü olacak ve Apple’ın bu yıla özel bir tasarım değişikliğine gidebileceği konusunda ciddi söylentiler var. iPhone 8’in, Tobias Buettner’ın bu konsept çalışmasına benzer bir tasarımla gelmesini ister miydiniz?

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0