iPhone 8’den Sonra Şimdi de Samsung Önü Tamamen Ekran Olan Galaxy S8 Üretebilir!

0
0
0
0
0
Söylentilere göre iPhone 8’de olacağı söylenen full ekran teknolojisi Galaxy S8’de de olacak.

Bugün hatta birkaç saat önce Sharp’ın ürettiği yeni ekran teknolojisinin iPhone 8’de karşımıza çıkabileceğinden bahsetmiştik. Şimdi ise sıra Samsung tarafına geldi. Galaxy Note 7 ile yaşadığı sorunların ardından Galaxy S8 serisine sağlam çalışan firma, bu cihazlarda full ekran, yani tamamı ekran olan bir teknoloji ile gelebilir.

Söylentilere göre 4K çözünürlüğünde ve S8 Edge’de bulunacak bu ekranda alt taraftaki kapasitif tuş bölümü hariç ön tarafın tamamen ekrandan oluşabileceği konuşuluyor. Ayrıca 10nm sürecinden geçecek Qualcomm Snadpragon 830 çipsetini de kullanacak firma, diğer bir yandan Exynos 8895 işlemcisine de yer verecek. 

30MP tek kamera ya da iki adet 12MP arka kameraya sahip olacağı da konuşulan Galaxy S8, kendi sanal gerçeklik platformunun yanı sıra Gear VR ile Google’ın Daydream platformuna da dahil olarak Gear VR’da Daydream VR desteği de sunacak.

Şu anda tabiki söylentiden ibaret olan bu özelliklere beklenen 6GB RAM’in de eklenebileceği konuşuluyor. Bakalım, zaman bizlere nasıl bir telefon gösterecek.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0