iPhone’dan Android’e Geçeceklere Tek Tuşla Veri Aktarımı Sağlayan Büyük Kolaylık!

0
0
0
0
0
Eğer şu anda iPhone kullanıyor ve Android 7.0 çalıştıracak bir cihaz almak isterseniz artık veri transferini çok daha rahat yapabileceksiniz.

Kimine göre iOS, yani iPhone daha iyiyken, bazıları da Android’i, Windows Phone’u savunur. Bu durum kişiden kişiye göre değişse de en önemli durum örneğin bir iPhone kullanıcısının Android camiasına geçiş yapmak istediğinde yaşayacağı veri sıkıntısı olarak dikkat çekiyor. Yani iPhone’da bulunan dosyalarınız, kişileriniz vs, Google hesabınız varsa bir nebze aktarılabiliyorken, birçok kişi için çok karmaşık ve imkansız hal alıyor.

Ancak Android 7.0 Nougat ile bu duruma el atan Google, iOS’ten Android’e geçecek kullanıcılar için tek tuşla veri aktarım özelliğini de getirdi. 

Buradaki bağlantıdan da yönerge alabileceğiniz detaylara göre fotoğraflarınız, kişileriniz, iTunes verileriniz, iCloud’da ya da cihazınızda bulunan rehberiniz, iMessage, Apple Mail ve diğer e-posta adreslerinizi aktarma gibi detayları sağlayabilen Google, artık iOS’ten Android’e transfer olacak olan yeni kullanıcılara neredeyse hiç zorluk çıkarmadan rahat bir aktarım sağlayacak.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0