iPhone İçin Birbirinden Güzel 7 Widget Önerisi

1
1
1
1
0
iPhone 7 ve iOS 10 ile gelen widget desteği için kullanabileceğiniz birbirinden güzel 7 widgetı listeledik.

Bildiğimiz üzere iPhone’a sonunda eklenen widget özelliği, artık kullanılabilir yapıda. Android'de zaten yoğun olarak kullanılan widgetlar, artık iPhone dünyasına da adım attı. Ancak iOS 10 için eklenilen yeni widget özelliklerinden birçok iPhone kullanıcının haberi yok, ya da daha kullanabilecekleri yeni widgetları bilmiyorlar. Bu içeriğimizde sizlere kullanabileceğiniz yeni ve en iyi 7 widget’i sıraladık.



Sıralamaya geçmeden önce telefonunuzdan widget’ların bulunduğu ekranı bulmanız gerekiyor. Bulabilmeniz içinse ekran kilidini açmadan soldaki pencereye geçmeniz yeterli olacaktır.



Widget’ları düzenlemenin ne kadar kolay olduğunu böylelikle görmüş olacaksınız. Apple, hemen ekranın aşağasında bulunan butondan düzenleyip, daha çok bilgi öğrenmenizi sağlıyor.

Apple’in kendi widgetları oldukça güzel, fakat sizler daha iyisini arzuluyorsanız App Store üzerinden farklı geliştiricilerin widgetlarını gerek ücretli gerekse ücretsiz olarak edinebilirsiniz.

1. Wikipedia

Bu widgetla nerede olursanız olun, en son yayımlanan makaleleri okuyabilir, kafanıza takılan soruları bu online ansiklopedi ile cebinizde bulundurabilirsiniz.

2. Shazam

Hepimizin yardımına koşan bu widgetla uygulamaya giriş yapmak yerine vakit kaybetmeksizin hangi şarkının çaldığını tek bir tıklamayla öğrenebilirsiniz.

 

3. Kitchen Stories

Eğer sizde her akşam ”Ne yesem?” diye düşünüyorsanız, bu widget yardımıyla neler yapabileceğinizi görebilir, akşamı güzel bir yemekle tamamlayabilirsiniz.

 

4. Amazon

Bu widget ile Amazon üzerinden verdiğiniz siparişlerin nerede olduğunu veya nezaman elinize ulaşacağını öğrenebilirsiniz.

 

5. ESPN

Spor severler dikkat! Bu widgetla sevdiğiniz takımların maç durumunu görebilirsiniz.

 

6. Fantastical

Bu oldukça güzel widget sayesinde sıradan takvimlere veda edebilirsiniz.

 

7. Dark Sky

Bu Widget yardımıyla havanın nasıl olduğunu detaylı birşekilde öğrenebilirsiniz.

1
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
1
1
0