iPhone Kullanıcılarının Beklediği WhatsApp Güncellemesi Bugün Yayınlandı

31
4
2
2
0
Geçtiğimiz ay Android kullanıcılarına sunulan bazı grup ayarları özellikleri, bugün itibariyle iOS kullanıcıları için de aktif hale getirildi.

Yeni güncelleme ile Android kullanıcıları için WhatsApp'da grup yöneticisi olmak daha anlamlı hale gelmişti. Artık aynı özelliklere iOS kullanıcıları da sahip olabilecek ve kullanmaya başlayabilecek. En dikkat çeken özelliklerden biri ise sadece yöneticinin mesaj gönderebildiği WhatsApp grubu oldu.

Bu özellik ile bazı gruplarda yaşanan sorunların önüne geçilmesi beklenmekte. Özellikle duyuruların yapıldığı ve sizin için önemli bilgileri içerdiği için dahil olduğunuz gruplar, kullanıcı sayısının fazlalığı nedeniyle sıkça karmaşaya sebep olabiliyordu. Katılımcıların ise "Yöneticiye Mesaj Gönder" seçeneği ile özel olarak yanıt verebileceği belirtildi.

Getirilen bir başka özellik ise telefon numaranızı değiştirdiğinizde, dahil olduğunuz grupta bulunan insanlardan seçeceklerinizin yeni telefon numaranızı görmemesi gibi bir seçeneğiniz olacak. Özellikle işi gereği birçok gruba dahil olan, sonrasında ise telefon tacizleriyle karşılaşan kullanıcılar için koruyucu bir özellik olacaktır.

Kaynak : https://www.dha.com.tr/teknoloji/whatsappta-yeni-donem-bugun-resmen-basladi-girdiginiz-anda-artik/haber-1587733
31
4
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
31
4
2
2
0