Microsoft, Eski iPhone Cihazını Getirene Galaxy Note 10'da İndirim Yapıyor

46
13
4
3
2
iOS kullanıcılarını Android'e yöneltmeyi amaçlayan Microsoft; ABD, Kanada, Avustralya ve Birleşik Krallık'ta başlattığı kampanya kapsamında eski cihazını getirenlere yeni bir Note10 için 650 dolara kadar değişim indirimi teklif ediyor. Listede yer alan telefonlara ve takas değerlerine bu yazımızdan ulaşabilirsiniz.

iOS müşterilerinin aklını çelerek anlaşmalı ortağı Samsung’un Galaxy Note10 cihazını almaya teşvik eden Microsoft, oldukça iddialı bir kampanya başlattı. Teknoloji devi, iPhone modellerinin de dâhil olduğu listede eski cihazını getirenlere Samsung Galaxy Note10’u 650 dolara kadar indirimli bir fiyatla vermeyi teklif ediyor.

Ülkemizde gerçekleşmeyecek kampanya için kullanıcılar, kendilerine en yakın konumdaki Microsoft mağazasına giderek değişimi gerçekleştirebiliyor. Tabii ki verdiğiniz cihazın karşılığı olarak ne kadar indirim alacağınız, cihaza göre değişiklik gösteriyor.

Kampanya kapsamında pek çok telefon değişimden yararlanabiliyor:

galaxy Note 10 Kampanya

iOS kullanıcılarını Android’e yöneltme niyetinde olduğunu düşündüğümüz Microsoft; iPhone X serisi telefonlar için 650 dolara kadar bir teklif veriyor. iPhone 8 modellerinde ise 450 dolara kadar bir tekliften yararlanılabiliyor. Sadece iPhone’ların yer almadığı listede Microsoft, alışveriş için diğer Android telefonları da kabul ediyor. Bu kapsamda Samsung Galaxy S10, Note9 ve Google Pixel 3 gibi en yeni cihazların her biri, takas kredisi olarak 650 dolar kazanabiliyor.

Bunlara ek olarak Microsoft, Samsung Galaxy S9, Note8 ve Pixel 2 dâhil olmak üzere biraz daha eski modellerde Note10'un liste fiyatında 450 dolara kadar indirim yapmayı teklif ediyor.

22 Eylül’de sona erecek kampanya, yalnızca yerel mağazalarda geçerli ve çevrimiçi mağazalar kampanya kapsamında bulunmuyor. Ayrıca listede hangi telefonların ne kadar fiyattan kabul edildiğini bu liste üzerinden görebilirsiniz.

46
13
4
3
2
Emoji İle Tepki Ver
46
13
4
3
2