iPhone Satışları Önümüzdeki Yıl Patlama Yapacak!

1
1
0
0
0
Apple’ın dünya pazarında git gide daha sağlam yer tutmaya başladığı telefonu iPhone serisi, 2017 yılında satış rakamı bazında patlama yapabilir.

Dünyanın belki de en popüler telefon serisi olan iPhone, Apple tarafında oldukça memnun oldukları seri olarak dikkat çekiyor. Özellikle 2017 yılına geldiğimizde ise Apple, iPhone satışları noktasında çok ciddi rakamlara ulaşabilir. 

Hali hazırda 2007 yılından bu yana katlanarak artan iPhone satışlarında Apple’ın özellikle kullanıcı bazında 2 senede bir telefon değiştirdikleri ortaya çıkmış. Aynı zamanda iOS bazında da en son 4 nesil önceki telefona destek veren Apple, önümüzdeki sene iPhone 5 ve 5C’ye desteği kesmesi, 5S’in ise eskimiş olmasının ardından bu kullanıcıların iPhone 7S / 7S Plus ya da iPhone 7 ailesine geçiş yapabileceği konuşuluyor.

Bunun yanı sıra 2 senede bir upgrade yapan kullanıcıları da hesaba katıp, her sene katlanan yeni kullanıcıları da düşünecek olursak, Apple’ın 2017 yılındaki iPhone satışları rekor kırabilir. Hatta bu satışları dolaylı yoldan Samsung’un Note 7’de yaşadığı güven kaybı sonrası yeni telefon seçiminde Samsung yerine Apple’ı tercih edecek kitlenin de etkisi olacaktır.

1
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
0
0
0