WhatsApp'a Uygulamadan Çıkmadan Netflix Videoları İzleme Özelliği Geldi (iOS)

23
8
6
2
2
WhatsApp'ın iOS sürümüne Netflix videolarını oynatma özelliği geldi. Geçtiğimiz dönemlerde YouTube için sunulan bu özellik, artık Netflix videolarında da aktif olarak kullanılabiliyor.

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'la ilgili çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Geliştirici ekip, uygulamaya yeni özellikler ekleyerek tüketicilerin daha iyi bir WhatsApp deneyimi yaşayabilmeleri için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Bu bağlamda WhatsApp, yeni bir özelliği iOS platformu kullanıcılarının hizmetine sundu.

WhatsApp bir süredir kullanıcılarına, ekran içerisinden video oynatma özelliği sunuyor. Dünyanın en popüler çevrimiçi video platformu olan YouTube'daki videolar, WhatsApp kullanıcıları arasında paylaşıldığında küçük bir kare içerisinde oynatılabiliyor. Kullanıcılar böylelikle video izlemeye devam ederken bir yandan da mesajlaşabiliyorlar. Şimdi ise WhatsApp, bu özelliğinin kapsamını genişletmiş gibi görünüyor.

WhatsApp

Şu an için sadece iPhone kullanıcıları, WhatsApp sürümlerini App Store aracılığıyla güncellediklerinde, dünyanın en popüler çevrimiçi dizi ve film platformlarından bir tanesi olan Netflix'in de YouTube'dakine benzer bir özelliğe kavuştuğunu görebiliyorlar. Öyle ki artık iPhone kullanıcıları, birbirlerine Netflix üzerinden fragman gönderdiklerinde doğrudan WhatsApp içerisinden izleyebiliyorlar. Bu yeni özellik şöyle görünüyor;

WhatsApp Netflix

Aslına bakacak olursak WhatsApp geliştiricileri, bu özelliğin kapsamının genişleyeceğini duyurmuşlardı ancak bununla ilgili herhangi bir süre vermemişlerdi. Geliştirici şirket bu hamlesiyle birlikte iPhone kullanıcılarına Netflix desteği de vermeye başlamış oldu. Ancak WhatsApp'ın Android sürümünün aynı özelliğe ne zaman kavuşacağı şu an için bilinmiyor.

Kaynak : https://wabetainfo.com/whatsapp-to-start-streaming-trailer-videos-from-netflix/
23
8
6
2
2
Emoji İle Tepki Ver
23
8
6
2
2