Irak Ulaştırma Bakanı: Dünyanın İlk Havalimanını 7000 Yıl Önce Uzaylılar Yaptı!

1
0
0
0
0
Irak Ulaştırma Bakanı: Dünyanın İlk Havalimanını 7000 Yıl Önce Uzaylılar Yaptı!
Irak Ulaştırma Bakanı Kazem Finjan, yaptığı açıklamada dünyanın ilk havalimanını inşa eden Sümerliler'e uzaylıların yardım ettiğini iddia etti.

Irak Ulaştırma Bakanı Kazem Finjan, dünyanın ilk havalimanının gezegenler arası keşifler yapmak üzere, 7000 yıl önce Orta Doğu’da kadim uzaylılar tarafından yapıldığını söyledi. 

Düzenlenen basın toplantısında Irak’ın güneyinde yapılmakta olan Dhi Qar Havalimanı hakkında açıklamalar yapması beklenen Finjan, MÖ. 5000 yılında aynı bölgeden bir uzay aracının havalandığını ve Pluto ve mistik Nibiru gezegenlerinin bu sayede keşfedildiğini iddia etti.

Bilindiği gibi Sümer Uygarlığı, Mezopotamya’da yaşadı. Bahsettiği uzay istasyonunun da ziyaretlerine gelen uzaylıların yardımıyla Sümerler tarafından yapıldığını söyleyen Finjan, bölgenin hava koşullarının bir uçağın havalanması ya da iniş yapması adına güvenli olduğunu, zaten Sümerlerin de bu bölgeyi bu nedenle tercih ettiğini söyledi.

Teorilerini, okumuş olduğu kitaplara dayandırdığını söyleyen Kazem Finjan, konuyla ilgili şüpheleri olan kişilere de Sümer Tarhiçisi Zecharia Sitchin ve Samuel Kramer’ın kitaplarını okumalarını önerdi.

Aslına bakarsanız sayın bakan kafayı falan yemedi. Çünkü Sümerlerin uzaylılarla iletişime geçtiğine ya da uzaya gittiğine dair teoriler aslında yeni değil. Zira bu konu üzerine yapılmış birçok araştırmanın yanı sıra, kimi filmlerde ya da bilgisayar oyunlarında da konuya değinildiğini görebilirsiniz. (Mesela Diablo ll’nin ikinci haritası Mezopotamya’da geçer ve geçtiğiniz bir portal sayesinde kendinizi uzayda bulursunuz). Sümer Uygarlığı gerçekten uzaya yolculuk etti mi ya da uzaylılarla temasa geçti mi, soruları henüz cevap arayan sorular niteliğinde. Ancak tarih bilimi, kendilerinin Astronomi ve Astroloji bilimlerinin temelini atam toplum olduklarını net bir dille söyleyebiliyor.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0