İrem Derici’nin YouTube’da Rekor Kıran Şarkısına Rakip Çıktı: Mahmut Orhan - Feel

2
1
0
0
0
İrem Derici’nin YouTube’da Rekor Kıran Şarkısına Rakip Çıktı: Mahmut Orhan - Feel
Söz ve müziği Mahmut Orhan’a ait olan, seslendirmesini ise Sena Şener’in yaptığı Feel isimli şarkı, 5.5 aylık sürede 50 milyona yakın dinlenme rakamına ulaştı.

Ülkemizde belki pop müzik kültürünün içi boşlaştırılmış olabilir ama hiç iyi işler çıkmıyor demek de doğru olmaz. Bursa doğumlu 23 yaşındaki DJ Mahmut Orhan’ın 12 Nisan’da yayınladığı Feel isimli şarkı, şimdiden 50 milyona yakın izlenme / dinlenme rakamına ulaşmış durumda.

Pop müzikle giriş yaptık fakat şarkının tarzının Deep House / Indie karışımı olduğunu söylememiz gerekiyor. Ülkemizde bu anlamda bilindik çok fazla sanatçı - grubun olduğunu söylemek zor. Mahmut Orhan’ın şarkısı, yurt dışında bu tarzda kaliteli şarkılar yapılıyor olsa da oldukça sevilmiş. Ülkemizde de birçok dinleyicinin favori şarkıları arasında yer alıyor.

Ben de sağlam bir müziksever olarak Mahmut Orhan’ın şarkısını beğendiğimi söylemeliyim. Sena Şener’in sesi de şarkıya tam olarak oturmuş, kısacası iyi bir ekip çalışmasıyla ortaya çok güzel bir şarkı çıkmış. İrem Derici’nin 178 milyondan fazla izlenen Kalbimin Tek Sahibi şarkısına, hatta Gülşen'in 200 milyonluk Bangır Bangır'ına Feel rakip olabilir mi dersiniz? Bence olur.

2
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
0
0
0