Iron Man'in Yazarı: "Avengers 4, Iron Man'in Mezarı Olmalı"

149
27
10
5
5
Iron Man'in çizgi roman serilerinde başarılı bir yazarlık kariyerine sahip olan Bob Layton, Robert Downey Jr'ın canlandırdığı Tony Stark'lı Iron Man'in artık ölmesi gerektiğine inanıyor.

Etkileyici bir final sahnesi ile sonuçlanan Avengers 3’ün ardından filmin izleri henüz silinmiş değil. Serinin bir sonraki filmi için heyecanla bekleyen sinemaseverler, her geçen gün yeni teoriler ortaya atıyor. Bu konuda olabildiğince sessiz kalan Marvel Studios cephesinden elle tutulur ipuçları gelmese de Marvel’ın farklı kollarında görev alan hatrı sayılır kişiler, fikirlerini belirtmekte bir sakınca görmüyor.

Geçtiğimiz günlerde Iron Man’in çizgi roman serilerinin yazarlarından Bob Layton; Iron Man’i en yakından tanıyan ve kalemiyle hayat veren kişilerden biri olarak, Avengers 4 ve Iron Man arasındaki denklemin nasıl olması gerektiğini açıkladı. Ünlü yazara göre 10 yıl boyunca Robert Downey Jr. tarafından başarıyla canlandırılan Iron Man’in artık kariyerini sonlandırması ve sinematik evrene veda etmesi gerekiyor. Geçen 10 yıl boyunca Iron Man ve Robert Downey Jr. isminin özdeşleştiğini söyleyen Layton, Downey Jr’ın bu rolü zirvedeyken bırakması gerektiğini düşünüyor.

Tony Stark karakteri için farklı bir aktörün de Downey Jr’ın özdeşleşmiş Iron Man’i taşıyamacağını düşünen çizgi roman yazarı, “Ben olsam Tony Stark’ın Avengers 4’te ölmesine izin verirdim; izleyiciler buna hazırlıklı olmalı.” sözleri ile fikrini belirtti. Ancak bu ölümün Tony Stark, yani Robert Downey Jr.'ın rolü için gerekli olduğunu belirten Layton; seriye yeni jenerasyon, Tony Stark dışında bir Iron Man ile devam edilebileceğinin de altını çizdi.

Kaynak : https://movieweb.com/avengers-4-tony-stark-iron-man-dead-writer-bob-layton/
149
27
10
5
5
Emoji İle Tepki Ver
149
27
10
5
5