İş Ağı Linkedln’e Sesli Mesaj Özelliği Ekleniyor

1
1
1
0
0
İş dünyasındaki kişilerin iletişim aracı olan ve bilgi alışverişi yapmalarını sağlayan profesyonel sosyal paylaşım platformu Linkedln, yeni bir özelliğe daha merhaba diyor.

Genel olarak kişilerin CV’lerinin bulunduğu ve iş bağlantılı paylaşımların yapıldığı Linkedln platfomu, çalışma dünyasına adım adan herkes için önemli bir mecradır. Bu ağda farklı kişileri ekleyerek çevrenizi genişletebileceğiniz gibi, çeşitli iş olanakları ve aracı olma durumları da yaşayabilirsiniz.

Bu noktada zamanla çeşitli iyileştirmeler ve güncellemeler alan platform, bugün yeni bir özelliği daha bünyesine eklediğini açıkladı. İlk izlenim olarak birçok kişi, böyle bir özelliğin getirilmesinden hoşnut olmadığını belirtti. E-posta gibi daha ciddi bir araç sayesinde iletişim kurmayı yeğleyen kişiler, sesli mesajların bu işin ciddiyetini bir miktar bozabileceğini ifade ettiler.

Ancak Linkedln’inde bu özelliği getirmek için haklı nedenleri vardı. İlk olarak klavye üzerinden yazamayacak durumda olanları düşünerek geliştirilen sesli mesaj özelliği, aslında düşününce istenilen amaca hizmet edebilir. İkinci önemli neden ise kişilerin konuşma geçmişini taramak yerine, sesleri dinleyebilecek olmasıdır. Fakat bu noktada özelliğin ne kadar işlevsel olduğu tamamen size kalmış. Böyle bir özellik alması ile şaşırtıcı bir adım atan Linkedln, yakın zamanda Android ve iOS cihazlar için kendini yenileyecek.

Kaynak : https://www.engadget.com/2018/07/27/linkedin-adds-voice-messaging-why-whyyy/
1
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
1
0
0