İşe Şortla Giden Çalışan, Müdüre Dersini Sosyal Medyadan Verdi!

110
17
9
9
8
İşe Şortla Giden Çalışan, Müdüre Dersini Sosyal Medyadan Verdi!
İngiltere'de sıcak hava dalgası süresince iş yerine şortla gitmek isteyen çalışan, eve geri yollanmasının üzerine protesto yoluna başvurarak kadın-erkek eşitliği istedi.

Çalışan insanlara uygulanan kurallardaki cinsiyet eşitsizliği, cesur bir gencin protestosuyla bu seferlik yumuşamış görünüyor.

İngiltere’ye ulaşan sıcak hava dalgası sırasında bir çağrı merkezi çalışanı olan 20 yaşındaki Joey Barge, çalışma yerine şortla gitti. Çalışanları bunun üzerine onu evine geri gönderip çalışmaya uygun bir kıyafet giymesini istediler. 

Sosyal medya üzerinden tepkisini ortaya koyan Barge, kadın çalışanların elbise ve etek giymelerine izin verilirken erkeklerin neden şort giyemeyeceklerini takipçilerine sordu.

Bunun ardından eve dönüp bir elbise giyen Barge, şirkete öyle gitti. Attığı tweetine göre yine eve geri gönderilmeyi umuyordu ancak böyle olmadı.

İşverenleri dersini almış olacak ki, bunun ardından astıkları duyuruyla, erkek çalışanların sıcak hava dalgası süresince renkli olmayan ve boyu belirli bir ölçüden kısa olmayan şortları giymesine izin verildi.

Kaynak : http://mashable.com/2017/06/21/shorts-office-protest-dress/?utm_cid=hp-h-3#jS5RlS0F25qm
110
17
9
9
8
Emoji İle Tepki Ver
110
17
9
9
8