İşi Gücü Olmadan 2 Milyon Dolar Harcamayı Başaran Adam

1
0
0
0
0
Bir bankadan hesap açan ve ek hesabında limit olmadığını fark eden bir adam, bu sayede 2 milyon dolar harcama yaptı.

Luke Moore, 22 yaşındayken St. George Bankası’nda bir hesap açtırdı. İşsiz olması sebebiyle devletten maddi yardım da alan genç, açtırdığı hesabın ek hesap bölümünün limitsiz olduğunu fark etmesiyle lüks bir hayat yaşamaya başladı. Kendisine lüks otomobil ve bir tekne satın alan adam, bu sırada Tayland’a giderek tatil yapmayı da ihmal etmemiş. Hatta Bob Dylan, Michael Jackson gibi müzisyenlerin imzalı albümlerini dahi satın almış.

Durumdan bu kadar harcamaların ardından haberdar olan banka, Moore’un 2 milyon dolardan fazla borcu olduğunu fark ederek yetkililere başvurdu. New South Wales Ceza Mahkemesi, sahtekarlık yapmadığı gerekçesiyle 5 ay cezaevinde yatan Moore’u serbest bıraktı.

Striptizci kadınları ve hızlı arabaları özlese de aynı hatayı tekrar yapmayacağını söyleyen Moore, "Sahip olduğum her şeyi geri vermem gerekti ve şimdi sıradan bir arabam var. Ama böyle daha mutluyum. Ailem ve arkadaşlarımın sahip olduğum en değerli hazine olduğunun farkına vardım" dedi.

İki yıl boyunca lüks içinde yaşayan Moore’un iade ettiklerinin arasında Aston Martin ve Maserati marka arabalar, bir de Stessl tekne yer alıyor. Şimdi ise üniversiteye tekrar geri dönen arkadaşımız, devletten ayda 1200 dolar öğrenci yardımı alarak yarım bıraktığı hukuk fakültesini bitirmeye çalışıyor.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0