İŞKUR’dan İş Arayanlara Büyük Kolaylık Sağlayacak Yeni Mobil Uygulama: İŞKUR E-Şube

1
0
0
0
0
İŞKUR’dan İş Arayanlara Büyük Kolaylık Sağlayacak Yeni Mobil Uygulama: İŞKUR E-Şube
Yakın zamanda akıllı telefonlar için E-Şube adında yeni bir uygulama yayınlayacak İŞKUR, iş arayanların konumlarına en yakın iş ilanlarına ve diğer önemli bilgilere ulaşmalarını sağlayacak.

İŞKUR, iş arayanların kendi konumlarına en yakın iş ilanlarına ve işini kaybedenler için işsizlik ödeneğine rahatlıkla başvurabilecekleri yeni mobil uygulaması İŞKUR E-Şube’yi duyurdu.

İş arayanlarla işverenleri en kolay yoldan buluşturmayı hedefleyerek bir uygulama geliştiren İŞKUR, bu sayede insanların kurumlarına gelmelerine gerek kalmadan mobil üzerinden işlemlerini rahatlıkla yürütebilmesini sağlayacak. İş arayanlar arama kriterlerini il / ilçe / sokak olacak şekilde ayarlayıp kendilerine en uygun iş ilanlarına ulaşabilecekler.

İlan bırakmak da çok kolay

İŞKUR E-Şube, iş arayanlar dışında işverenler için de oldukça önemli bir noktada bulunuyor. Zira iş yeri sahipleri, uygulama aracılığıyla aradığı niteliklere sahip elemanlara ulaşmak için hızlı şekilde ilanlar bırakabiliyorlar.

İŞKUR E-Şube, iş ilanlarına başvurma ve ilan oluşturma dışında dışında iş arayanlar için İŞKUR’a kayıt olma, işsizlik sigortasına başvurma, mesleki eğitim almak isteyenler için eğitim kurslarıyla ilgili bilgi verme gibi fonksiyonlara da sahip olacak. 

Yakın zamanda Google Play üzerinden indirilebilecek olan uygulama daha sonra da App Store’da indirmeye sunulacak.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0