İspanyol Genç, Dünya Çapında Tüm Pokemon’ları Yakalayan İlk Kişi Oldu!

0
0
0
0
0
İspanya’nın Elche kasabasında yaşayan David Quintana, dünya genelinde Pokemon GO’daki tüm Pokemon’ları yakalayan ilk kişi olmayı başardı.

Geçtiğimiz hafta ABD’nin New York kentinde yaşayan bir adamın (Nick Johnson) Pokedex’te yer alan 142 Pokemon’u yakaladığına dair haber paylaşmıştık. Bu Pokemon’lar dışında bir de üç kıtada yer alan 3 farklı Pokemon daha bulunuyor. 21 yaşındaki İspanyol genç David Quintana ise, bisikletiyle 22 gün boyunca gezmedik yer bırakmamış ve oyundaki toplam sayısı 145 olan tüm Pokemon’ları yakalamayı başarmış.

Pokemon’ların tümünü yakalamak için 100 kilometre boyunca yürüdüğünü ve bisiklet sürdüğünü söyleyen Quintana, 22 günlük sürede günün yalnızca birkaç saatini uyuyarak geçirdiğini belirtti. Bunun dışında bulunması zor olan Farfetch'd, Kangoskhan ve Tauros’u yumurtalarından çıkartarak yakaladığını söyledi.

Pokemon GO’nun dünyada en popüler olan ülkeleri arasında yer alan İspanya’da polisler, kısa bir süre önce oyun esnasında yaşanabilecek kazalara karşı önlem alınması amacıyla bir rehber yayınlamıştı. 

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0