İstanbul'da Taksiye Silahlı Saldırı: "UBER Oğlum UBER, Göstereceğiz Size!"

123
35
7
5
4
Türkiye'deki 'Taksi Vs. UBER' olayı tam son buldu derken ortalık yeniden karıştı. İstanbul'da bir taksiye silahlı saldırıda bulunuldu.

Karaköy Maliye Caddesi'nde meydana gelen olayda durakta sıra bekleyen taksicinin aracına yanaşan bir sürücü, taksi şoförüne hakaret etti. Sonrasında şoförü kovalayan taksi şoförüne 3 el ateş açıldı. Olayda yara almayan taksi sürücüsü, emniyet güçlerine giderek şikayetçi oldu.

Olayı anlatan taksi şoförü Nuri Kaplan şunları söyledi: "Gece saat 23.00'da durakta duruyordum. İkinci sırada arabanın içinde oturuyordum. Hava sıcak olduğu için camlar kapalı, klima açıktı. İçeride müzik açık olduğu için dışarıyı duymuyordum. Ters yoldan gelen bir araç benim yanımda durdu. Sürücünün camı açıktı. Bana bir şeyler söyledi. Ben de ne olduğunu anlamadım. Arabamın çamını açtım. Anlamadım. Buyurun deyince bana elindeki tabancayı sallayarak 'sıkıntı var' dedi ve küfür etti."

Araçtan indikten sonra küfreden şahsın peşinden koştuğunu belirten Kaplan, olayın devamını şöyle anlatıyor: "UBER oğlum UBER göstereceğiz size' dedi. Ben de peşinden koştum. Trafik ışıklarında trafik sıkışınca durdu. Aracın kapıları kapalıydı. Camdan bana doğru iki el ateş etti. Bir el de yukarıya doğru ateş ederek kaçtı. Hiç tanımadığım, ilk defa gördüğüm bir kişi bana bunları yaptı."

Anlaşılan duruldu sandığımız olaylar, en ufak bir kıvılcımda yeniden patlak verecek gibi görünüyor. Umuyoruz kısa sürede bu tip olayların sonu gelir.

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/gundem/uber-oglum-uber-gosterecegiz-size-deyip-saldirdi-40894618
123
35
7
5
4
Emoji İle Tepki Ver
123
35
7
5
4