İstanbul’daki Patlamayla İlgili 'İnsafsızca' Tweet Atan Bir Kullanıcı Yakalandı!

3
1
1
0
0
Beşiktaş’ta çevik polis ekiplerine yapılan saldırılara yönelik ‘insafsızca’ yorum yapan bir kişi, otogarda yakalanarak tutuklandı.

Sosyal medyanın biz kullanıcılar için dünyadan haberdar olmak, sosyal bir etkileşim içerisinde bulunmak adına yeri yadsınamaz. Fakat düşüncelerin ifade edilme özgürlüğünü çok farklı yorumlayan insanların da bulunduğu maalesef bir gerçek. Geçtiğimiz Cumartesi günü Beşiktaş’ta çevik kuvvet ekiplerimize karşı yapılan ağır terör saldırısına ithafen Berfin K. isimli bir kişi, Twitter hesabından (@berfnk…) yaptığı paylaşımda ‘Çevik kuvvete olmuş, oh olsun size’ sözlerini sarf etmişti. Bu kişi, paylaşımın ardından hesabını kapatmış olsa da yapılan çalışmalar sonucu otogarda yakalanarak gözaltına alındı.

Aynı şekilde Utku D. isimli bir işi de patlama sonrası sosyal medyada büyük tepki çekmişti. Bu şahsın da yapılan operasyonla yakalanarak gözaltına alındığı açıklandı.

Eğer bu düşünce yapısında olup toplum hassasiyetine uygun olmayan paylaşımlar yapan insanlarla karşılaşırsanız, şuradaki bağlantı üzerinden gerekli adreslere ulaşarak şikayette bulunabilirsiniz. 

3
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
1
1
0
0