İstanbul'dan Kaçan UBER Sürücülerine Bodrum'da Ceza Yağdı

65
8
5
4
2
UBER'in İstanbul'da yasaklanmasıyla boşta kalan UBER sürücüleri, taşımacılık hizmetlerini tatilcilere sunmak amacıyla Bodrum'a kaçtı. Trafik ekiplerine burada da yakalanan yüzlerce UBER sürücüsüne adeta ceza yağdı.

Uluslararası VIP taşımacılık servisi UBER’in İstanbul’da yasaklanması, tek gelir kaynağı UBER olan yüzlerce sürücüyü yeni arayışlara itti. Mevsimin yaz olması dolayısı ile İstanbul’da gerçekleştiremedikleri taşımacılık hizmetini Bodrum’a götüren UBER sürücüleri, burada da umduklarını bulamadılar.

Bodrum’da tatilcilere taşımacılık veren UBER sürücüleri, karşılarında Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri ile İl Kültür Turizm Müdürlüğü ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği görevlilerini buldu. Trafik ekipleri, yüzlerce UBER sürücüsüne adeta ceza yağdırdı.

Trafik ekiplerinin UBER olduğu şüphesi ile durdurdukları her üç araçtan ikisinin UBER’ ait olduğu anlaşıldı. Uygun fiyatlı VIP taşımacılık hizmeti almayı uman UBER yolcuları ise karşılarında trafik ekiplerini görünce kısa süreli şaşkınlık yaşadılar. Yasaklandıktan sonra UBER, korsan taşımacılık hizmeti olarak kabul edilmeye başlanmıştı.

Kaynak : https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/bodrumda-ubere-ceza-yagdi-2503066/
65
8
5
4
2
Emoji İle Tepki Ver
65
8
5
4
2