Gelişen Teknoloji Günleri (GETEK), 26-27 Kasım'da İstanbul Üniversitesi - Cerrahpaşa'da

4
1
1
0
0
Gelişen Teknoloji Günleri (GETEK) 2019, 26-27 Kasım tarihlerinde İstanbul Üniversitesi -Cerrahpaşa Mühendislik Fakültesi'de gerçekleştirilecek. Etkinlik hakkında daha fazla bilgiyi haberimizde bulabilirsiniz.

İstanbul Üniversitesi - Cerrahpaşa IEEE tarafından bu yıl 12. kez düzenlenecek olan Gelişen Teknoloji Günleri (GETEK) etkinliğinde katılımcılar, teknoloji konusunda şekillenmekte olan yeni dünya hakkında bilgilendirilecekler.

Özellikle mühendislik öğrencilerine odaklanan etkinlikte sektörün önde gelen firmalarından gelen lider kişiler, gelecekte bizleri hangi teknolojilerin beklediğini, şirketlerinin gelişen teknolojiyi yakalamak için neler yapması gerektiğini anlatacaklar.

GETEK

Şirketlere ait standların da yer alacağı etkinlikte sektörlerin geleceği tartışılacak ve sorunlara çözüm üretilmesi amacıyla akademisyen, mühendis ve öğrenciler aynı platform altında bir araya gelecekler.

GETEK’de şirketler, geleceğin mühendisleriyle şimdiden tanışıp onlara kendi iş tecrübelerini aktarma fırsatı yakalayarak daha nitelikli yeni mezun mühendislerin ön plana çıkmasına yardımcı oluyor. Öğrenciler ise mezun olduklarında hangi özelliklere sahip olmaları gerektiğini öğreniyorlar.

İstanbul Üniversitesi - Cerrahpaşa Mühendislik Fakültesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Gelişen Teknoloji Günleri (GETEK) 2019 etkinliği, 26-27 Kasım günleri kapılarını katılımcılarına açacak. Etkinlik hakkında daha fazla bilgi almak için ieeeiuc.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

4
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
1
1
0
0