İşte Karşınızda En Net Görüntüsü İle LG V20!

0
0
0
0
0
LG’nin G5 ardından piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni amiral gemisi V20’nin net görselleri ortaya çıktı.

LG’nin bu yılın başındaki Mobil Dünya Kongresi’nde yaptığı özel bir etkinlikle tanıttığı G5, modüler yapısı ve geniş kamera açısı gibi özellikleri ile dikkat çekmişti. Bunun için arka kamerayı iki adet olacak şekilde kullanan LG, şimdi ise sene sonundaki amiral gemisini sunmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz sene güzel de ilgi gören V10’un devam modeli olacak olan V20 ile dikkatleri kendi üzerine çekecek olan LG, bu sefer 4 kamera ile gelecek. Hem önde hem de arkada iki kamerasıyla çok daha iyi bir kamera deneyimi sunabilecek olan V20’de ayrıca B&O ya da ESS Technology destekli 32 bit Hi-Fi ses desteğine de sahip olacak. Böylece hem muhteşem Hi-Fi ses deneyimi hem de 4 adet kamera ile rakiplerinden sıyrılacak bir kamera sunabilecek olan LG, tasarımsal olarak da aşağıdaki gibi gözükecek.

Görebileceğiniz gibi LG G5’i fazlasıyla andıran arkadaşımız, V10’un farkı olan ikinci ekrana da sahip olacağı belli oluyor. G5’e göre biraz daha şık duran V20’nin arka tarafı ise aşağıdaki gibi gözükecek.

Her ne kadar kılıfın etkisiyle detaylı olarak göremesek de kamera tarafının G5’e göre değiştirildiğini görüyoruz. Sensörleri kameraların ortasına koymak yerine sağa ve sola çekerek kameraları ortalayan LG’nin bu modelinde Qualcomm Snapdragon 820 çipset, Adreno 530 grafik işlem birimi, 4GB RAM, 32/64GB depolama ve 4.000mAh gibi bir batarya detaylarına sahip olacak.

7 Eylül 2016’da Seul’deki özel bir etkinlik ile duyurulacak V20’nin fiyatı da merak konusu.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0