İşte Tüm Detaylarıyla Karşınızda Yeni Nexus Sailfish

0
0
0
0
0
Bu yıl Google’ın Nexus serisini emanet ettiği HTC’nin iki telefonundan biri olan Sailfish’in render görselleri ve tüm detayları belli oldu.

Şimdiye kadar Samsung’dan Galaxy S7, Galaxy S7 edge ve Galaxy Note 7’yi, Sony’den Xperia X serisini, HTC’den 10’u, LG’den G5’i ve kısa süre içerisinde V20’yi göreceğiz. iPhone 7’nin de gelecek olmasıyla geriye kalan haliyle Google’ın Nexus’u oluyor.

Google’ın bu sene HTC’ye emanet ettiği iki telefon olan Sailfish ve Marlin kod adlı cihazlardan Sailfish’in ise render görselleri ve tüm teknik detayları ortaya çıktı.

Bu doğrultuda büyük ihtimalle Qualcomm Snapdragon 820 çipseti, Adreno 530 grafik işlem birimi, 4GB RAM, 32GB depolama alanı ve MicroSD kart desteği olacak.

Ayrıca 12MP arka ve 8MP ön kamera ile kutudan çıkacak olan HTC Nexus Sailfish, USB Type-C bağlantı portu ve 2770mAh batarya gibi detaylara sahip olacak. Android 7.0 Nougat’la satışa çıkacak olan Sailfish, gümüş, siyah ve altın renk seçenekleriyle kullanıcılarına hitap edecek.

Son olarak bir de kamera arkasındaki parmak izi sensörünü sunacak olan cihazda bu sensörde parmak hareketleri de fare gibi cihazı kullanmanızı sağlayacak.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0