IT: Chapter Two'nun Başrol Oyuncularından İlk Fotoğraf Geldi

9
3
2
1
0
IT: Chapter Two'nun Başrol Oyuncularından İlk Fotoğraf Geldi
Korku sinemasının en unutulmaz eserlerinden olan, Stephen King’in ölümsüz romanından yeniden uyarlanan IT filminin devamı IT: Chapter Two’nun yetişkin oyuncuları ilk kez birlikte kamera karşısına geçti.

Stephen King’in It (O) isimli korku romanı, sinema tarihinin en çok dizi ve filme uyarlanmış romanlarından birisi olarak göze çarpıyor. 2017’de orijinal filmin yeni çocuk oyuncularla tekrar beyaz perdeye aktarılmasının ardından, bu kez ana hikayeden 27 yıl sonrasını konu alacak ikinci filmin kadrosu yıldız kaynıyor. 

Geçtiğimiz günlerde resmiyet kazanan başrol oyuncuları, özel bir etkinlikte ilk kez basın mensuplarının sorularını yanıtladılar:

Warner Bros stüdyoları tarafından çekimlerine yakında başlanması beklenen filmde Jessica Chastain, Bill Header ve James McAvoy gibi isimler var. Çocukluk ve gençlik dönemlerinde kırmızı balonlu palyaçonun gizemlerle dolu ürkütücü etkileri altında kalan o arkadaş grubu artık bir yetişkin oldular.  

Yedi kişiden oluşan başrol ekibinin hangi karakterlere hayat vereceğini de aşağıdaki haberimizde size aktarmıştık:

6 Eylül 2019’de izleyiciyle buluşacak IT: Capter Two, palyaço Pennywise’ın 27 yılda bir ortaya çıkması dolayısıyla ilk hikayenin 27 yıl sonrasını konu ediniyor. Ünlü palyaçoya hayat verecek yetenekli oyuncu da yine Bill l Skarsgard olacak. 

Yeniden çekilen 2017 tarihli IT filmi, dünya çapında 700 milyon dolarla gişeleri alt üst etti. Şimdi de aynı performans, bu kez kırmızı balonlarını daha çok vahşet için bırakacak olan Pennywise sayesinde yeniden bekleniyor. 

IT: Chapter Two ile ilgili bilgiler kesinleştikçe sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Kaynak : https://variety.com/2018/film/news/it-2-cast-photo-jessica-chastain-bill-hader-1202863345/
9
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
9
3
2
1
0