It: Chapter 2 Filmine Dair Gelen İlk Yorumlar Oldukça Olumlu

27
2
2
1
0
Las Vegas'ta CinemaCon'da gösterilen ilk trailer sonrası devam filmine dair gelen yorumlar oldukça olumlu.

2017 yılında çıkan yeniden uyarlama ilk filmiyle hem çocukluk yıllarına dönmek isteyenleri hem de korku severleri tatmin etmeyi başaran It’in, aldığı olumlu eleştirilerden sonra devam filmi geliyor. 35 milyon dolarlık bir bütçeyle çekilen ilk film, dünya çapında 700 milyon doları aşan bir gişe geliri elde etmiş ve gelmiş geçmiş en çok izlenen korku filmi olmuştu.

Gişe başarısı ve aldığı olumlu eleştirilerden sonra ikinci gelmesi hiç de sürpriz olmayan It’in devam filmi 'It: Chapter 2'nin tanıtım videosu CinemaCon’da ilk kez seyircilerle buluştu. Eylül 2019’da vizyona girecek olan devam filminin kadrosu Jessica Chastain, James McAvoy ve Bill Hader gibi yıldız isimlerle de güçlendirildi.

Las Vegas’da düzenlenen CinemaCon’da ilk trailer’ı izleyenlerin yorumları ise oldukça olumlu görünüyor. İşte film hakkında sosyal medyada yapılan ilk yorumlar:

"Şeytani fragman, cehennem kadar korkutucu, müthiş bir zaman olmalı."

"IT: CHAPTER TWO!!!! Bütün paramı al. Her zamankinden daha korkunç."

İkinci filmde sadece büyükler değil aynı zamanda çocuklar da yer alıyor. Chastain, McAvoy gibi yıldız isimler ilk filmdeki çocukların büyümüş hallerini canlandırıyor. Ayrıca Dark Phoenix’in yıldızı olan McAvoy bu projeye Chastain’in ısrarı ve tavsiyesiyle katıldığını söylüyor.  

Kaynak : https://uproxx.com/movies/it-chapter-2-early-reactions/
27
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
27
2
2
1
0