iTunes, Yerini Başka Uygulamalara mı Bırakacak?

14
6
1
0
0
Ortalarda dolaşan bir söylentiye göre Apple, WWDC 2019’da iTunes’in sonunu getirecek bir yenilik yapacak. Telefonlarına yeni bir üçlü getirecek olan Apple, bu uygulamalar ile artık iTunes'un sonunu getirecek.

iTunes, yaklaşık yirmi yıldır Apple’ın cihazlarında temeli oluşturuyor. iTunes, üçüncü taraf bazı uygulamalar piyasaya sürüldüğünden beri popülerliğini kaybetti ancak iOS cihazlarında hala yedekleme ve geri yükleme amaçlı kullanılabiliyor. Bloomberg’den yayınlanan bir rapora göre, Apple, 2019 WWDC’de iTunes’in yerine farklı uygulamalar getirecek. 

Bloomberg, Apple’ın iTunes yerine geçecek üç tane uygulama getireceğini söylüyor. Bu üçlünün isimleri ‘Music’, ‘TV’, ‘Podcasts’. 2001’den bu yana iTunes, Mac’lerde ana medya oynatıcısı olduğundan ötürü, bu değişiklik Apple için büyük bir değişiklik olacak. 

Tartışmalı olarak iTunes, şimdiye kadar oluşturulmuş en önemli tüketici yazılımlarından biriydi. 2000’lerin başında dijital müzik ve podcast’lerin yükselmesini kolaylaştırması ve iPod’un da başarısı dolayısıyla tüketicilerin hayatında önemli bir yere sahip oldu. 

Kaynak : https://www.androidpolice.com/2019/06/01/apple-will-reportedly-announce-end-of-itunes-at-wwdc-2019/
14
6
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
14
6
1
0
0