J.K. Rowling’in Fantastic Beast (Fantastik Canavarlar) Filminde Johnny Depp de Oynayacak!

1
1
0
0
0
J.K. Rowling’in Fantastic Beast (Fantastik Canavarlar) Filminde Johnny Depp de Oynayacak!
Harry Potter serisiyle hem kitap hem de sinema dünyasında çığır açan J.K. Rowling’in yeni filmi Fantastic Beast’te Hollywood efsanesi Johnny Depp de olacak!

Harry Potter gibi geçtiğimiz yılların efsanevi bilim kurgu kitabı ve film serisi olan eser artık son bulmuş ve tüm HP hayranlarını heyecanlandıran yeni J.K. Rowling serisi Fantastic Beast, yani Fantastik Canavarlar serisi duyurulmuştu. Tam adıyla Fantastic Beasts and Where to Find Them yani, Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? adını taşıyan yapım için bir güzel haber daha geldi.

Şimdiye kadar yukarıda gördüğünüz fragmanı gelen filmin 5 filmlik bir seri olacağı da duyurulurken bir atak daha geldi. Bu gelen detaya göre Hollywood’un en sevilen ve en karizmatik aktörlerinden biri olan Johnny Depp, Fantastic Beast’in ekibine dahil oldu.

Harry Potter dünyasında geçecek olan (spinoff) yapımda Johnny Depp’in aldığı rol açıklanmazken söylentiler filmin kötü karakteri olacak Gellert Grindelwald’ın Depp tarafından oynanacağını söyleniyor. 18 Kasım 2016’da gösterime girecek olan yapımda aynı zamanda Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Samantha Morton, Jon Voight, Ron Perlman, Carmen Ejogo ve Colin Farrell gibi yıldızlar da olacak.

1
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
0
0
0