Japon YouTuber'ın 7 Hesap Makinesiyle Ortaya Çıkardığı Zelda'nın Tema Müziği

38
17
8
1
1
Japon YouTuber'ın 7 Hesap Makinesiyle Ortaya Çıkardığı Zelda'nın Tema Müziği
Japon bir YouTuber, hesap makinelerini müzik aleti olarak kullanarak, popüler video oyunu serisi Zelda’nın tema müziğinden tutun da, Japonya’nın en popüler pop şarkılarına kadar pek çok parçayı çalmayı başardı.

Daha önce Super Mario ve Karayip Korsanları’nın tema müziklerinin ve hatta Ed Sheeran'ın dünyaca ünlü Shape of You parçasının dahi hesap makineleriyle çalındığına şahit olmuştuk. Özellikle YouTube’da denk geldiğimiz bu videolara bir yenisi daha eklendi.

Atarime adındaki Japon YouTuber, tek seferde tam yedi hesap makinesi kullanarak, 1979 yapımı ünlü Japon anime filmi Galaxy Express 999’un müziğini çalmayı başardı. 

İşte o anlar

Atarime’nin paylaştığı bir başka videoda ise farklı ses tonlarına sahip dört farklı hesap makinesini kullanılarak, ünlü video oyunu serisi Zelda’nın tema müziği kolaylıkla anlaşılabiliyor. 

Japon YouTuber’ın hesap makinelerini adeta bir piyano gibi kullanması gözlerden kaçmıyor

Atarime çoğunlukla Japon pop şarkıları ve anime müziklerini çalıyor. Japonya merkezli televizyon kanalı Nippon TV’de bir program yapan Atarime, bu sayede popülaritesini her geçen gün artırıyor.

Bununla birlikte Japon YouTuber’ın, hesap makineleriyle tüm dünyada bilinen popüler şarkıları çaldığı takdirde çok fazla ünlenebileceğini de söylemeden geçmeyelim.

Kaynak : https://sg.news.yahoo.com/japanese-calculator-musicians-play-songs-on-up-to-7-calculators-at-one-go-100525363.html
38
17
8
1
1
Emoji İle Tepki Ver
38
17
8
1
1