Japonya'nın Elendiği Maçtan Sonra Soyunma Odasını Temizlemesi Sosyal Medyada İlgi Odağı Oldu

172
8
4
4
3
2018 Dünya Kupası'nda ikinci tur maçında Belçika'ya 3-2 yenilerek elenen Japon futbolcular, soyunma odasını temizledi ve seyircilerin önünde boyun eğerek af diledi.

Dün oynanan Belçika - Japonya mücadelesi büyük bir dramaya sahne oldu. 5 dakikada attığı iki muhteşem golle 2-0 öne geçtiği maçta Japonya, oyunu kontrol altına almaktan ziyade atak futboluna devam etti. Bunun üzerine önce 2-2'lik beraberliği sağlayan Belçika, son dakikada kontra ataktan attığı golle maçı 3-2 kazanmayı bildi.

Maçın bu şekilde sonlanması sonrası adeta olduğu yere yığılan Japon futbolcular, maç sonrası oldukça centilmence ve saygı duyulacak bir harekete imza attı. Daha önce Kolombiya'yı 2-1 mağlup ettikten sonra tribünleri tertemiz hale getirmeden stattan ayrılmayan Japonlar, bu kez de soyunma odasını temizlediler.

Avuçlarının arasına aldıkları çeyrek final fırsatını tepen Japon futbolcular bununla da yetinmedi. Seyircilerinin önüne çıkarak boyun eğdiler ve kendilerinden özür dilediler. Her ne kadar ikinci turda elenmiş olsalar da centilmenlikleri, oynadıkları pozitif futbol ve taraftarlarının hal ve hareketleriyle Dünya Kupası 2018'den bir Japonya geçmiş oldu.

Kaynak : https://www.unilad.co.uk/sport/japan-players-clean-changing-rooms-and-bow-to-fans-after-defeat-to-belgium/
172
8
4
4
3
Emoji İle Tepki Ver
172
8
4
4
3