Jaws Filminin Posterini Gerçeğe Dönüştüren Ürkütücü Köpekbalığı Fotoğrafı

16
13
8
3
2
Jaws filminin popüler afişi gerçek oldu. Fotoğrafçı Euan Rannachan, bir köpekbalığının Jaws posterine benzer pozisyondayken fotoğrafını çekti. Fotoğraf sosyal medyada ilgi odağı oldu.

1975 yılında ilk kez karşımıza çıkan Jaws filmini duymayan kalmamıştır. Filmin koca bir neslin üzerinde köpekbalığı fobisi yarattığını söylemek gerekiyor. Aynı zamanda afişleri de film kadar etkili bir dile sahipti. 

Bir köpekbalığının su altında çekilmiş olan fotoğrafı, akıllara Jaws filmindeki afişi getirdi. İngiliz fotoğrafçı Euan Rannachan tarafından çekilen fotoğraf sosyal medyada büyük beğeni topladı.. Rannachan, köpek balığının bu fotoğrafını Meksika'nın batısında çektiğimi açıkladı.

Çekilen fotoğraf afiştekine o kadar benziyor ki ilk bakışta aynısı olduğunu düşünebilirsiniz. Rannachan bu anı, köpekbalığının sadece bir kaç metre uzağından yakaladı:

 

Çekilen bu fotoğrafta bulunan köpekbalığı, fotoğrafçı tarafından "Jaws gerçek dünyada" açıklamasıyla paylaşıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan fotoğrafçı, "Ben o an doğru yerdeydim." dedi.

 

Kaynak : https://www.livescience.com/65439-jaws-poster-shark-photo.html
16
13
8
3
2
Emoji İle Tepki Ver
16
13
8
3
2