Jeep'lerinin Yanmasına Note 7'nin Sebep Olduğunu İddia Eden Aile, Dümen Yapmış Olabilir

0
0
0
0
0
Jeep'lerinin Yanmasına Note 7'nin Sebep Olduğunu İddia Eden Aile, Dümen Yapmış Olabilir
Birkaç hafta önce bahsettiğimiz Galaxy Note 7'nin patlamasına sebep olarak küle dönen Jeep olayında durumlar hiçte öyle değilmiş.

Son haftalarda üst üste gelen patlama haberlerinin ardından artık nerede bir yangın görsek 'kesin Galaxy Note 7'nin parmağı var' diye düşünmeye başlamıştık. Galaxy Note 7'nin bu kötü şöhretinden faydalanmak isteyen Floridalı aile, Jeep'lerinin alevler içinde kaldığını ve buna sebep olarak Note 7'yi suçlamıştı. Açıklanan raporlar ise ailenin iddiasının tam tersi yönünde.

St. Petersburg İtfaiyesi'nden yapılan açıklamada, Jeep'in yanmasına sebep olarak Galaxy Note 7 ile ilgili bir bulguya rastlanmadığı belirtildi. Galaxy Note 7'yi araçta bulduklarını fakat 'Jeep'in yanmasına kesinlikle Galaxy Note 7 sebep olmuştur' diyemediklerini belirten yetkililer, araştırmalarına devam edeceklerini, yangına mekanik bir arızanın ya da şu an için tanımlayamadıkları bir durumun sebep olabileceğini söylediler.

Zaten derdi başından aşkın olan Samsung, şimdilik bu ciddi problemden paçayı kurtarmış gibi görünüyor. Fakat yinede sürdürülen soruşturmanın sonuçları belli olana kadar kesin bir şey söylemenin pek doğru olacağını düşünmüyorum.

 

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0