Büyük Lebowski'nin Devam Filmi Sayılabilecek Jesus Rolls'un İlk Fragmanı Yayınlandı

5
4
2
0
0
Sinema tarihinde kült filmler arasında yerini almış The Big Lebowski (Büyük Lebowski) son zamanlarda yeni çıkacak bir filmle çokça anılıyordu. Filmdeki karakterlerden biri olan Jesus Quintana'nın hikayesine odaklanan Jesus Rolls'tan ilk fragman geldi.

Ethan ve Joel Coen kardeşlerin kült haline gelmiş filmi The Big Lebowski (Büyük Lebowski) hayranlarını sevindirecek bir haber ortaya çıktı. Büyük Lebowski’nin devamı niteliğinde sayılabilecek yeni yapım Jesus Rolls’tan ilk fragman geldi. İlk filmden tanıdığımız The Dude ve Walter karakterleri bu filmde yer almayacak olsa da filmin hikayesi sevdiğimiz karakterlerden birinin üzerine odaklanıyor: Jesus Quintana.

Jesus Quintana, Büyük Lebowski filminde karşımıza çıkan önemli karakterlerden biriydi. İlk filmde karakteri canlandıran John Turturro, ikinci filmde de karakteri canlandırmakla kalmamış, aynı zamanda filmin yönetmen koltuğuna oturmuş. Jesus’un yaşadığı olaylara odaklanacağımız film aynı zamanda yine John Turturro tarafından yazılmış.

jesus rolls

Şu anda yalnızca İtalya ve ABD’deki sinemalarda gösterime gireceği tarihi açıklanan filmin ülkemizde ne zaman izlenilebileceği bilinmiyor. Ayrıca film 17 Ekim 2019’da İtalya’da gösterime girerken ABD’de 2020 yılında gösterime girecek. Bu nedenle filmden yayınlanan ilk fragman İtalyanca seslendirmeye sahip. Yine de filmin çekiciliğinden kendinizi alamıyorsunuz. Filmin ilk fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

2016’da çekimi tamamlanan Jesus Rolls’un oyuncu kadrosunda John Turturro dışında Bobby Cannavale, Audrey Tautou, John Hamm, Christopher Walken ve Susan Sarandon gibi ünlü isimler de bulunuyor. Büyük Lebowski’nin devam filminde Coen kardeşlerin ismi geçmiyor. Turtorra’nın konu hakkında verdiği röportaj ise şu şekilde:

"Onlar benim arkadaşlarım, yakın arkadaşlarım. Bu karakteri daha çok keşfetmek istediğimi söylediğimde benden desteklerini esirgemediler. Eğer birisine bir şey gösterecek olursam, göstereceğim ilk kişi onlar olur."

Kaynak : https://comicbook.com/movies/2019/09/26/the-big-lebowski-sequel-jesus-rolls-trailer-john-turturro/
5
4
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
4
2
0
0