'Jet-Adam'lar, Fransız Hava Kuvvetleri ile Birlikte Uçtu!

1
0
0
0
0
Fransız hava akrobasi timi ve "Jet-Adam"lar yan yana uçtular. 1200 metre havada ve saatte 260 km hızla uçan ekip, izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Güney Fransa semaları her zamankinden farklı bir sahneye tanıklık etti. Ekipmanları ile birer uçan cisme dönüşen “Jet-adam”lar, hava kuvvetlerine ait uçaklarla birlikte uçtular. Dünyada ilk “formasyon” uçuşunu yapan insanlar olan ekip, izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Dubai Jetman ekibinin üyeleri Yves Rossy ve Vincent Reffet, 2015’in Ekim ayında Airbus A380 uçağına eşlik etmiş, Dubai’ye uçmuşlardı. Bu sefer jetlere katılarak Fransa’nın Alplere yakın bir bölgesi olan Provence-Alpes-Cote d’Azur bölgesinde uçtular.

Fransız akrobasi timi, dünyanın en eski ve belki de en yetenekli ekibi. Yapılan bu son gösteri ise yüksek konsantrasyon sağlanmasını gerektiriyordu, çünkü jet-adamlar ile her an çarpışabilirlerdi. Akrobasi timinin lideri Christophe Dubois uçuştan sonra, “Ne kadar da fantastik bir deneyimdi, insanlarla yan yana uçmak aşırı dikkat isteyen bir şey” dedi. Yaklaşık 1,200 metre yükseklikte ve saatte 260 km hızla uçan ekip herhangi bir kaza yaşamadan gösteriyi bitirdi.

Kaynak : http://newatlas.com/jetmen-patrouille-de-france-formation-flight/46621/
1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0