JJ Abrams: ''Portal Filminin Duyurusu Yakında Yapılacak''

1
0
0
0
0
Oyun tarihinin en efsane oyunlarından biri olan Portal, beyaz perdeye taşınmaya oldukça yakın.

Birkaç ay önce Valve ile ortak bir projeye katıldıklarını belirten JJ Abrams, şirketin iki efsane oyunu olan Half-Life ve Portal'ın beyaz perdeye uyarlanacağı müjdesini vermişti.

''Hemene gerçekleşecek projeler değil ancak filmler geliştirilme aşamasında. Yazar kadromuz hazır ve iki filmin hikayesi için de çalışmalara başladık'' açıklamasında bulunan Abrams, iki oyunu da sevenleri epey bir heyecanlandırmıştı.

Tabi bu açıklama üstünden neredeyse 6-7 ay geçti ve geçen süre içerisinde her iki oyunun da filmi konusunda henüz bir gelişme olduğunu söyleyenemez. Ancak; yapımcılığını üstlendiği yeni HBO serisi Westworld'ün kırmızı halı törenine katılan Abrams, burada yaptığı açıklamalar ile bir kez daha bekleyenleri heyecanlandırdı.

Her iki filmin de hala geliştirilme aşamasında olduğunu belirten Abjams, Portal filmi ile alakalı ise ''filmin resmi duyurusunu kısa bir süre içerisinde yapacağız'' açıklamasında bulundu.

Şu an için gerek Half-Life, gerekse Portal filmi konusunda elimizde bir bilgi bulunmuyor. Filmlerin konuları nasıl olacak ya da hangi oyuncular ile görüşüldü bilemiyoruz. Fakat Abrams'ın dediğine göre Valve ile sürekli temas halindelermiş ve filmler konusunda oldukça arzulu bir ekip oluşturulmuş. 

Abrams, önümüzdeki hafta Valve yetkilileri ile bir görüşme yapacaklarını söyledi. Şu an için beklentimiz, bu görüşmenin ardından Portal filminin resmi olarak duyurulması.

Kaynak : http://www.ign.com/articles/2016/09/29/jj-abrams-a-portal-movie-announcement-is-coming-soon
1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0