DC'ciler Toplanın: Joaquin Phoenix'li Yeni Bir Joker Filmi Geliyor

26
7
2
2
0
Joaquin Phoenix, DC evreninden tamamen bağımsız olacak bir Joker filmi için yeşil ışık yaktı. Eylül ayında çekimlerine başlanacak filmin 2019'un sonlarında vizyona girmesi bekleniyor.

43 yaşındaki tecrübeli oyuncu Joaquin Phoenix, uzun süren görüşmeler sonucunda nihayet sinema tarihinin en sevilen kötü karakterlerinden biri olan Joker’i canlandırmayı kabul etti. Oyuncunun projeyi kabul etmesi ile birlikte filmin bütçesi ve çekimlerin başlangıç tarihi de ortaya çıktı.

Kaynaklardan gelen bilgilere göre Warner Bros., DC evreninden tamamen bağımsız olacak yeni Joker filmi için 55 milyon dolarlık bir bütçe ayıracak. Filmin çekimleri ise Eylül ayında başlayacak. Çekimlerin başlangıç tarihinden yola çıkarak Joaquin Phoenix’in baş rolünde olacağı Joker filminin en erken 2019’un sonlarında vizyona gireceğini söyleyebiliriz.

Joaquin Phoenix’li bir Joker filminin gelmesi, ‘Jared Leto’lu Joker filmine ne oldu?’ sorusunu akıllara getirebilir. Yukarıda belirttiğimiz gibi bu film, DC evreninden bağımsız olacak. Yani Jared Leto, DC evrenindeki Joker karakterini canlandırmaya devam edecek. İki farklı Joker karakteri görmek, konuya uzak sinema severlerin kafasını bir miktar karıştırabilir.

Yeni Joker filminin yazarlığını Todd Phillips üstlenecek. Scott Silver da ortak yazar olarak Phillips’e katılacak. Kaynaklara göre film 80’li yıllarda geçecek ve çizgi roman filmlerinden çok daha cesur bir suç dramasına sahne olacak.

Kaynak : https://variety.com/2018/film/news/joaquin-phoenix-todd-phillips-joker-1202869963/
26
7
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
26
7
2
2
0