John McAfee, Kripto Para Piyasasını Sarsacak İki Yeni İnternet Sitesi Açtı

10
4
4
4
2
Kripto para piyasasının en tanınan simalarından John McAfee, kısa bir süre önce yatırım tavsiyelerinde bulunmayacağını açıklamıştı. Siber güvenlik şirketi McAfee’nin kurucu CEO’su olan girişimci, kripto para piyasasına ilişkin iki yeni internet sitesi açtı.

Kripto paralara ilgi duyuyorsanız, John McAfee’nin adını sık sık duymuşsunuzdur. Geçtiğimiz yıl boyunca piyasaya giren ve umut vaadettiğini düşündüğü ICO’lar hakkında tavsiyeler veren McAfee, bir süredir sessizdi. Bu sessizliğinin nedeni ise saldırıya maruz kalmasıydı. Hastanede olduğu sırada artık ICO ya da kripto para yatırım tavsiyesi vermeyeceğini açıklayan McAfee, meğer hepimizi kandırmış. 

John McAfee, biri ICO’lar diğer de kirpto para fiyatlarını listeyecek site olmak üzere iki yeni internet sitesini hayata geçirdi.

Sitelerden ilki olan mcafeemarketcap.com, kripto paraların fiyat listelerini ve ayrıntılı grafiklerini sunuyor. Diğer site mcafeecryptoteam.com ise John McAfee’nin kripto paralar üzerinde uzman kadrosuyla ICO hizmetler ve teknik destek sunmak. 

John McAfee, ”Ekibimin tek bir vizyonu var. O da tüm bilgi ve verilerin tek bir kaynaktan takip edilmesini sağlamak.” diyor. Mevcut kripto para fiyatlarına ilişkin en popüler site Coinmarketcap’a doğrudan rakip olan McAfeemarketcap, çoğu uzmana göre daha sağlıklı listeler sunacak.

Piyasaya yeni bir ICO ile girmek isteyenler ise McAfeeCryptoTeam sitesine girip hizmet alabilecekler. Bu site üzerinden trafik arttırımı ve “whitepaper” hazırlama gibi hizmetler sunulacak. Yani bir nevi ICO danışmanlık merkezi olduğunu söyleyebiliriz.

McAfee’nin yeni hedefi ise fiyatları listelediği internet sitesine kripto para merkezli bir sosyal paylaşım platformu inşa etmek. Bu platformda blok zinciri ve kripto para konusuna meraklı olan insanlar birbirleriyle iletişim kurabilecekler.

10
4
4
4
2
Emoji İle Tepki Ver
10
4
4
4
2