John Wick: Chapter 3 - Parabellum’da Köpekler de Savaşa Katılıyor

18
2
1
1
0
John Wick serisinin üçüncü filmi Chapter 3 - Parabellum’da Halle Berry’nin köpeklerinin de Reeves ve Berry ile aksiyona katıldıkları ortaya çıktı.

CinemaCon’da pek çok önemli firma yer alıyor ve firmalar, yeni filmlerini fuar katılımcılarına tanıtıyor. Bu firmalar, ziyaretçilerine filmlerinden kısa kesitler de sunuyor. Böylece filmlerin vizyona girmelerinden önce heyecan yaratmayı amaçlıyorlar.

Fuardaki firmalardan biri olan Lionsgate, filmden bir sahneyi CinemaCon’a özel olarak seyircilerle paylaştı. Bu sahnede Halle Berry’nin oynadığı Sofie karakterinin iki Belçika Çoban Köpeği, oldukça sanatsal ve akıcı bir dövüş sahnesinde ikiliye eşlik ediyor.

John Wick ve Sofia’nın bir grup isimsiz kötü adamı hakladıkları sahnede köpekler de kendi üstlerine düşeni yapıyorlar. Filmin senaryosuna göre bu köpeklerin, birilerini öldürmek ya da etkisiz hale getirmek üzere eğitildikleri çok belli.

Kale gibi bir yerde geçen dövüşte köpeklerden biri, bir adamı atılarak duvara çarpıyor. Bir diğeri ise silahlı bir saldırganı boğazından ısırarak etkisiz hale getiriyor.

Sahnenin sonu seyircilere gösterilmiyor. Bu yüzden de köpeklerin dövüşten sağ çıkıp çıkmadıklarına dair bir bilgi yok. Öte yandan, bütün firmalar arasında muhtemelen en iyi Lionsgate’in bildiği şekilde sinema seyircileri, köpeklerin sağlığına ana karakterlerin sağlığından daha çok önem veriyor.

Hikayesi de bir köpekle başlayan John Wick filminin son bölümünde köpekler intikamlarını alıyor. Film, 17 Mayıs’ta vizyona girecek.

Kaynak : https://mashable.com/article/john-wick-chapter-3-parabellum-dog-assassins/#5C4OglFuLPq7
18
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
18
2
1
1
0