Joker, Gişede 1 Milyar Dolar Hasılata Adım Adım Yaklaşıyor

18
5
4
2
2
Joker, gişe hasılatıyla adından sıkça söz ettiriyor. Joaquin Phoenix'in canlandırdığı Joker, 1 milyar dolar gelir barajına ulaşan filmler arasına adını yazdırmaya çok yakın.

Todd Phillips'in Joker filmi, tüm zamanların en kârlı çizgi roman uyarlaması olmaya aday ve uzmanlara göre, filmin milyar dolarlık dönüm noktasına ulaşmasına günler kaldı. Joker, gişedeki başarısını sürdürmesi halinde Christopher Nolan'ın Kara Şövalye, Kara Şövalye Yükseliyor ve James Wan'ın Aquaman filmiyle birlikte dünya çapında 1 milyar dolara ulaşan DC Comics filmleri arasına katılacak.

Joaquin Phoenix'in başrolünde olduğu film, şimdiye kadar dünya çapında 984 milyon dolar hasılat elde ederek Warner Bros.'un yüzünü güldürdü. Joker, geçtiğimiz ayın sonlarında, sinema tarihinin en çok gelir elde eden R-Rated (18+) filmi olmuştu. Tüm bunların yanı sıra film, sadece 70 milyon dolarlık üretim bütçesiyle dünyanın en karlı çizgi roman uyarlaması olabilir.

joker gişe hasılatı

Hala dünya çapında gösterimine devam edilen filmin oyuncu kadrosunda, Joaquin Phoenix (Arthur Fleck/Joker), Zazie Beetz (Sophie Dumond), Robert De Niro (Murray Franklin), Brett Cullen (Thomas Wayne), Frances Conroy (Penny Fleck), Marc Maron (Ted Marco), Douglas Hodge (Alfred Pennyworth), Josh Pais (Hoyt Vaughn), Bryan Tyree Henry, Bryan Callen, Shea Whigham ve Glen Fleshler gibi önemli isimler yer alıyor.

Joker'in ardından DC hayranlarını bekleyen Birds of Prey (7 Şubat 2020), Wonder Woman 1984 (5 Haziran 2020), The Batman (25 Haziran 2021), Suicide Squad 2 (6 Ağustos 2021) ve Aquaman 2 (16 Aralık 2022) gibi iddialı filmler yolda.

Kaynak : https://comicbook.com/dc/2019/11/10/joker-box-office-billion-dollars-days-away/
18
5
4
2
2
Emoji İle Tepki Ver
18
5
4
2
2