Joker Sinemalarda: İşte Filmi İzleyenlerden Gelen İlk Tepkiler ve Yorumlar

97
8
4
3
3
Aylardır beklediğimiz an geldi ve Joker sonunda sinemalarda boy göstermeye başladı. Ülkemizde yarın gösterime girecek filmi diğer ülkelerde önceden izleyen izleyicilerin film hakkındaki yorumlarını sizler için derledik.

Uzun zamandır heyecanla beklenen an geldi çattı ve Joker’in bambaşka hikayesini anlatan filmi sinemalarda gösterime girdi. Joaquin Phoenix’in başrolünde oynadığı ve eleştirmenlerden tam not almayı başaran film bugün ABD’de, İtalya’da, Brezilya’da, Rusya’da ve birkaç ülkede vizyona girdi.

Daha vizyona girmeden IMDb’nin en üst sırasına yükselmeyi başarmış, Venedik Film Festivali’nde ödülleri ve pozitif eleştirileri kapmıştı. Bugün birçok ülkede vizyona giren Joker hakkında fazlasıyla meraklıysanız biraz da olsun merakınızı gidermek için sizlerle filme gidenlerin yorumlarını paylaşıyoruz (Not: Kötü yorum bulamadık.):

joker film

"Başyapıt! Dilim tutuldu."

joker

"JOAQUIN PHOENIX SEN BİR EFSANESİN!"

joker

"Tüm zamanların en büyük kötüsü hakkında yapılan bir karakter çalışması. Tereddütsüz bugüne kadar gördüğüm en iyi çizgi roman filmi (4/4)."

joker bilet

"JOKER - Batman serisinin ön filmi. Joker'in psikopat bir katile dönüşümünün arka planı. Birinci sınıf performans. Akademi Ödülü (Oscar) bu yıl Joaquin Phoenix için ayrılacak."

joker sinema

"Joker'i izlemeye kesinlikle bir daha gideceğim. Şimdiye kadar bir karaktere dair gördüğüm en karışık ve en titiz çalışma. Şunu unutmayın: 'Artık kimse kimseyi anlamaya çalışmıyor.' Herkesin bir hikayesi vardır. Tek yapmanız gereken dinlemek ve bu hayatınızı kurtarabilir."

joker yorum

"Joker filminden yeni çıktım ve nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum.... Bu film tam bir başyapıt. Endgame'le birlikte bu yıl çıkan en iyi filmlerden biri."

joker

"Muhteşemlik abidesi! Joker'de her şey var. Film bir deneyim. Sahneleri beni benden aldı! Filmim tümündeki diyaloglar 10 sayfaya sığar. Filmdeki asıl şey çekimler, ifadeler, hareketler ve tabii ki, kahkaha. Joker kesinlikle izlemeniz gereken bir film."

joker

"Nefesim tükendi. Joaquin, dahi kelimesi seni anlatmaya yetmez. Venedik'te 8 dakika alkışlanmak mı? Ben 20 dakika alkışlardım! Joker, kuşkusuz bu yıl sinemalarda gördüğüm en iyi hikaye. 'Artık kimse kimseyi anlamaya çalışmıyor."

joker

Joker gerçekten muhteşem. Joaquin Phoenix'in performansı Oscar'ı hak ediyor. Film çok duygusal ve bana Stanley Kubric'in 'Otomatik Portakal' filmini andırıyor. Rahatsız edici ve bitmeyen sosyal sorunları anlatıyor. Bravo!!"

joker

"Joker'i izledim. Film manyakça, duygusal, rahatsız edici, gerçekçi ve bitmek bilmeyen sosyal sorunları anlatıyor. Joaquin gerçekten muhteşem. Ne aktör ama! Kesinlikle Oscar'ı kazanacaktır. Kazanmaması şaşırtıcı olur. Bir başyapıt. Dipnot: Tekrar izleyeceğim."

Filme Gitmeden Önce isimli YouTube kanalı, Joker hakkında şöyle bir değerlendirmede bulundu:

Sosyal medyada baktığımız yorumlarda şu ana kadar herhangi bir olumsuz yoruma rastlayamadık, ki bu bizi daha da heyecanlandırıyor. Neyse ki bahsettiğimiz üzere film yarın ülkemizde gösterime giriyor. Eleştirmenlerden ve izleyicilerden tam puan almış bir filme gitmemek ayıp olur. Bu arada filmin güncel IMDb puanının 9,4 olduğunu da hatırlatalım.

97
8
4
3
3
Emoji İle Tepki Ver
97
8
4
3
3