Jon Bernthal'in Punisher'ı MCU'ya Gelecek İddiası

26
2
2
1
0
Netflix serilerinde fişi çekilen Marvel kahramanları kendilerine beyaz perdede yeni bir ev bulacak gibi duruyor. Pek çok kişinin beğenisini kazanan anti-kahraman Frank Castle’ın MCU’ya dahil edilmesi gündemde.

Punisher dizisinin iptal edilmesi, dünyanın dört bir yanındaki Marvel hayranlarını hayal kırıklığına uğratmıştı. Jon Bernthal, dizinin ikinci sezonunun sonunda bu olasılık sorulduğunda, serinin iptalini kabullenmiş gözüküyordu. Disney ise pek de kabullenmişe benzemiyor. 

Netflix dizilerinde yer alan karakterlerin, belli bir süre daha Disney tarafından kullanılamayacağını biliyoruz. Gerekli sürenin geçmesinin ardından ekranlara dönmesi en muhtemel karakter ise Frank Castle gibi gözüküyor. 

netflix punisher

Daha önce Aladdin filminin çıkacağı ve Black Knight’ın MCU’da yer alacağı gibi bilgileri açıklayan bir kaynaktan gelen haberlere göre Castle, MCU filmlerinde yeniden karşımıza çıkacak. Şu anda bu projelerin hangileri olduğu ise bilinmiyor. Öte yandan işin içinde Castle varsa anlatılabilecek pek çok hikaye var. Özellikle de hikayeleri ağırlıkla Dünya'da ve New York'ta geçen karakterler ile Castle bir araya gelebilir. 

Bernthal dışında Vincent D'onofrio da daha önce MCU'da yer almak istediğini belirtmişti. Belki de kendisini olası bir Punisher filminde görebiliriz.  

Marvel’ın MCU planları Castle ile sınırlı değil

jon bernthal

Önümüzdeki dönemde FX, Hulu ya da Disney+ tarafından hayata döndürülmesi halinde yeni Defenders serilerinde de karşımıza çıkması mümkün olan Castle’dan çok da uzak kalmayacağız gibi gözüküyor. Kevin Feige ise söylentilere göre Castle’ı mutlaka beyaz perdede görmek istiyor. 

Marvel evrenine dair tek söylenti de bu değil. Bir başka söylentiye göre Feige ayrıca Midnight Sons’ı da beyaz perdede görmek istiyor. Bu da daha önce kozmik olarak genişleyen MCU’nun şimdi de sihir alemini derinlemesine inceleyebileceği anlamına geliyor. Genellikle mistik kahramanlar barındıran bu ekip, 90’lı yıllarda çizgi romanlarda sık sık yer almıştı. 

Kaynak : https://wegotthiscovered.com/movies/marvel-jon-bernthal-return-punisher-mcu-movies/?fbclid=IwAR3B6LKboEs2WsVLAL0lTAtMoZU5rLyVZdm34FlFRT4j2-ER7fKpYM9iK0M
26
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
26
2
2
1
0